Brandsikring

Brandlukning og isolering af højeste kvalitet til virksomheder i alle størrelser

Brandsikring i topklasse

Brandsikring er afgørende for at beskytte både menneskeliv og ejendom bedst muligt mod skade og tab i tilfælde af brand. Vi tilbyder en løsning af højeste kvalitet. Kontakt os i dag.

Brandsikring er en vigtig del af enhver bygnings sikkerhedssystem og er lovpligtigt i ethvert byggeri. Vi er specialiseret i brandsikring i alle slags bygninger.

Vi sikrer høj kvalitet med et skarpt resultat, og tilbyder en bred vifte af brandsikringsløsninger, som minimerer risikoen for brand og reducerer skader i brandtilfælde bedst muligt. Derudover er det vigtigt, at resultatet ser pænt ud.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Brdr. Hoppe Isolering

Vi udfører bl.a. Brandsikring Bygnings Isolering Teknisk isolering

Brandisolering af ventilation

Brandisolering af ventilation er en vigtig del af brandsikring, da ventilationssystemer er en stor kilde til brandspredning, og derfor er det afgørende, at de er isoleret korrekt. Vi sikrer, at installationerne opfylder gældende krav og regler for at forhindre brandspredning, og at det færdige resultat er i topkvalitet.

Brandlukning af installationsgennemføringer

Så snart der implementeres installationsgennemføringer i en bygning som ledninger, rør m.m., skal de brandsikres med brandlukninger. Hvis de ikke er lukket korrekt og i overensstemmelse med brandmyndighedernes krav, kan brande i at sprede sig gennem installationerne.

Brandisolering af stål

Stål er et materiale, der overfører varme hurtigt og derfor øger risikoen for brandspredning. Der bruges ofte stålprofiler i bærende konstruktioner, da bæreevnen er stor, og da det kan være med til at nedsætte byggetiden. For at opretholde konstruktionens stabilitet i tilfælde af brand er brandbeskyttelse påkrævet.

Brandisolering af etagedæk

Etagedæk kan være en kilde til brandspredning i en bygning, hvis det ikke er ordentligt isoleret. Hvis et etagedæk ikke er korrekt isoleret, kan varmen fra en brand forårsage alvorlige skader på stålbjælker og strukturelle elementer, hvilket kan føre til kollaps af etagedækket og potentielt hele bygningen.

Skriv til os

Kontakt

Brdr. Hoppe Isolering er specialister i brandsikring, og vi kan både hjælpe med at reducere risikoen for brand og minimere skader i tilfælde af brand på alle bygninger i overensstemmelse med gældende krav og normer. Vi har stor erfaring, og vi tilbyder løsninger i høj kvalitet og i overensstemmelse med kundens ønsker og behov.

Kontakt os allerede i dag på 48 48 53 80. Skriv til os enten via mail: hoppe@hoppes.dk eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.