Teknisk isolering

Vi hjælper med alle dele inden for teknisk isolering

Teknisk isolering i høj kvalitet

Teknisk isolering er en nødvendighed for at beskytte og opretholde effektiviteten i tekniske installationer. Kontakt Brdr. Hoppe Isolering.

Teknisk isolering spiller en vigtig rolle i bygningsindustrien, da den bidrager til at forbedre effektiviteten og sikkerheden i varme- og kølesystemer, rørsystemer og andre tekniske installationer. Brug af isoleringsmaterialer i bygningsindustrien er også med til at mindske energitab og reducere driftsomkostningerne.

Her hos Brdr. Hoppe Isolering er vi specialister i teknisk isolering og tilbyder en bred vifte af isoleringsløsninger til at beskytte tekniske installationer og sikre en mere bæredygtig drift. Udover vores tårnhøje kvalitetskrav har vi også store krav til det endelige udseende på installationerne.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Brdr. Hoppe Isolering

Vi udfører bl.a. Brandsikring Bygnings Isolering Teknisk isolering

Vand- og varmerør

Teknisk isolering af vand- og varmerør er en af de mest almindelige typer af teknisk isolering. Isoleringen bidrager til at reducere energitab og sikre, at varmen eller kølingen bevares i rørsystemet, så det når frem til den ønskede destination uden at miste varme eller køling undervejs. Hos Brdr. Hoppe Isolering bruger vi forskellige isoleringsmaterialer, afhængigt af kravene til varme- eller kølekapaciteten i rørsystemet.

Koldt brugsvand

Teknisk isolering af koldt brugsvand er vigtigt for at sikre, at vandet bevares på en konstant temperatur. Det hjælper med at forhindre dannelsen af kondens på rørene og reducere energitabet, der opstår ved uønsket temperaturændring. Vi isolerer rørene med materialer, der er i stand til at modstå fugt og korrosion, og som samtidig er energieffektive.

Kølerør

Det er vigtigt at isolere kølerør. Kølerør er udsatte for temperaturforskelle, og det kan føre til kondensdannelse, rust og korrosion. Vores isoleringsløsninger kan bidrage til at forhindre disse problemer og sikre, at rørene forbliver i god stand.

Damp- og kondensatrør

Teknisk isolering af damp- og kondensatrør er en vigtig del af at opretholde effektiviteten i en industribygning. Damp- og kondensatrør kan transportere varme eller køling og er ofte en kilde til energitab. Vores isoleringsløsninger hjælper med at bevare varmen eller kølingen i rørsystemet og reducere energitab.

Beholdere

Termisk isolering af beholdere og vekslere er en vigtig del af beskyttelse mod kondens eller for at mindske varmetab, og derved udnytte varmen i det omfang det giver bedst mening.

Ventilation

Isolering af ventilationskanaler er vigtigt for at begrænse energitab, sikre driftsforholdene og levetiden af installationen. Utilstrækkelig isolering kan føre til skader på personer, anlæg og omgivelser samt give fugtskader, skimmelvækst m.m. Isolering af ventilationskanaler kan forbedre bygningens sikkerhed og pålidelighed.

Skriv til os

Kontakt

Teknisk isolering bidrager til en mere effektiv og bæredygtig drift af bygninger og vi sikrer, at installationerne forbliver i god stand i mange år fremover. Vi imødekommer vores kunders behov, så løsningen der bedst muligt er tilpasset virksomheden.

Ring på 48 48 53 80 eller skriv til os på enten hoppe@hoppes.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi retur snarest muligt.